Urime ditëlindjen komandant

Një dedikim për atë që me ditëlindjen e tij i ka bërë të bukura ditëlindjet tona. Faleminderit komandant që na bëre të gëzohemi në festën e jetës dhe me largimin nga familja jote na bëre të jemi afër familjeve tona e t’i shkruajmë këto fjalë falënderuese!"Gjithçka nuk është e vërtetë, por e Vërteta është gjithçka." - F. Muja